Kuukausi Oulun Päiviin – ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 18.8.2024

06.08.2024

Oulun Päiviä vietetään seuraavan kerran syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.–8.9.2024. Oulun Päivien festivaaliohjelmistoa on kerätty koko kesän ajan. Ohjelma on nähtävillä tästä päivästä lähtien niin tekijöille kuin myös tapahtuman tuleville kävijöille Oulun Päivien verkkosivuilla sitä mukaa, kun tapahtumien järjestäjät vievät sisältöjään kalenteriin. Ohjelma löytyy myös Oulun tapahtumakalenterin ajankohtaista-osion alta.

Ohjelmaan on jo ilmoitettu mukaan esimerkiksi konsertteja, näyttelyitä ja liikuntatapahtumia. Tämän vuoden erikoisuuksina on luvassa mm. köysilaskeutumista Intiön vanhassa vesitornissa, perheiden puistojuhlat Metsokankaan ja Kaijonharjun keskusleikkipuistossa ja ulkoilmapakopelikierros. Suurin osa Oulun Päivien tapahtumista ovat maksuttomia kävijöille.

Ohjelmistoon ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan 18. elokuuta mennessä lisäämällä tapahtuman Oulun tapahtumakalenteriin. Tapahtumajärjestäjien tulee muistaa tapahtumaa syöttäessään valita kalenterissa kohta ” Oulun Päivät 6.-8.9.2024”. Ohjelmaan ilmoittautuminen ja kalenterin käyttö on maksutonta. Ajoissa ilmoittautuneet tapahtumat pääsevät mukaan Oulun Päivien yhteismarkkinointiin. Lisäohjeita ja -tietoa tapahtumajärjestäjille löytyy Oulun Päivien verkkosivuilta tapahtumajärjestäjille suunnatuista ohjeista.

Oulun Päiviä on tehty jo vuodesta 1962 suurelta osin talkoovoimin ja perinne jatkuu. Festivaali on oululaisten yhdessä tekemä. Mukana ohjelman teossa on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Oulun Päivien kokoavista järjestelyistä vastaa Oulun kaupungin tapahtumayksikkö.