Infotilaisuus Aleksinkulman väistötilojen vakiovuorokäyttäjille

13.08.2024

Aleksinkulman väistötilojen käytöstä järjestetään infotilaisuus vakiovuorokäyttäjille 26.8. klo 14.30–16.00 virastotalo Oulu10:n kahviossa. Yhteisötalo Aleksinkulman perusparannus käynnistyy syksyllä 2024, kun kaupungintalon perusparannus on valmis. Virastotalo Oulu10 (Torikatu 10) toinen kerros toimii väistötilana Aleksinkulman perusparannuksen ajan.

Tilat ovat käytössä arkipäivisin 8–16. Väistötilat eivät ole vuokrattavissa muuhun käyttöön. Säilytystiloja on käytössä rajallisesti vain järjestöjen välttämättömille tarvikkeille kuten kahvitustavaroille.

Sivistyslautakunta sekä hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntalautakunta päättivät kesäkuussa, että kirjastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa sekä yhteisötiloissa mahdollistetaan järjestöille, yhdistyksille ja asukasryhmille kerho- ja kokoontumistilojen käyttö erikseen sovittavilla periaatteilla.
Oulu10 väistötila on varattu pääsääntöisesti Aleksinkulman vakiovuorokäyttäjille. Muille järjestöille mahdollistetaan kirjastojen, koulujen ja päiväkotien sekä yhteisötilojen iltakäyttö.

Lisätiedot:

Pasi Laukka
yhteisötoiminnan päällikkö
p. 044 703 1638
pasi.laukka@ouka.fi