Hupisaarten teatteri

Hupisaarten kesäteatterin kesä 2021

Hakuaika tulevalle kesälle päättyi 7.1.2021, mutta vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostitse Satu Kiipeliltä (etunimi.sukunimi@ouka.fi).

Tulevan kesän ohjelmisto julkaistaan kevään aikana.

 

Hupisaarten teatterin toimintaperiaatteet

Hupisaarten teatterin tarkoituksena on tarjota seudun asukkaille ja matkailijoille monipuolista esittävää taidetta. Teatterin toimintakausi on 30.4.-30.9.2021. Vuoden 2021 toimintakauden toimijat valitaan hakemusta perusteella.

Hakuaika toimintakaudelle 2021 on 27.11.2020-7.1.2021. 

Tavoitteena on antaa mahdollisimman usealle toimijalle mahdollisuus toteuttaa esityksensä, konserttinsa tai tapahtumansa teatterilla. Siksi esitykset ja tapahtumat ovat toiminnassa etusijalla, näin ollen harjoitukset tulee pääsääntöisesti järjestää muualla.

Esitysajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteisessä kokouksessa tapahtuma-aluepäällikön johdolla. Tapahtuma-aluepäällikkö tekee viime kädessä linjauksen toimintakauden esitysaikataulusta. Teatterilla on mahdollista harjoitella esitysaikojen ulkopuolella. Harjoitusajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Teatterin näyttämö varustetaan lavastekehikolla johon teatteritoimija voi suunnitella lavastuksen. Lavastus on säilytettävissä teatterin varastossa, mahdollisten eri näytösten välissä.

Tavoitteena on, että Hupisaarten teatterilla nähdään monipuolisesti teatteria, musiikkia ja erilaisia tapahtumia niin harrastajien kuin ammattilaisten toteuttamana. Hupisaarten teatteri haluaa osaltaan mahdollistaa oululaisten kulttuuritoimijoiden esiinnousun Kulttuuripääkaupunkiteeman mukaisesti.

 

Uudistunut Hupisaarten teatteri

Hupisaarten teatterin uudisrakennus on monitoimitila, joka muotoutuu helposti eri käyttötarkoitusten mukaan. 

Hupisaarten teatterin uudisrakennuksesta pidettiin yleinen arkkitehtuurikilpailu 2013, jonka jälkeen suunnitelmien jatkokehitykseen valittiin Janne Laukan ja Tuomas Niemelän ”Arborea”.

Rakentamisen kokonaisurakasta vastasi Rakennusliike Manninen Oy. Rakennuttajana toimi Liikelaitos Oulun Tilakeskus. 

 


 


 
 

Tapahtu­ma­ka­lenteri 2021

Päivitetään myöhemmin.

Lisätiedot

Tapahtuma-aluepäällikkö, isännöitsijä
Jari Leviäkangas
p. 044 703 8101, jari.leviakangas[at]ouka.fi

Suunnittelija Satu Kiipeli (Hupisaarten teatterin tilavaraukset)
p. 044 703 8033, satu.kiipeli[at]ouka.fi

Myyntivastaava Virpi Länkelä
p. 044 703 7221, virpi.lankela[at]ouka.fi

HUOM: lipunmyynnin yhteystiedot löytyvät esitysten omilta sivuilta!

Havainnekuva teatteri kauempaa

Havainnekuva sisääntulo

Havainnekuvia

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/hupisaarten-teatteri