OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

 

 

 

Huomio! Kausikortit eivät tällä hetkellä ole lainattavissa koronapandemiasta johtuvien, tapahtumiin liittyvien rajoitusten vuoksi.
Päivitetty 13.7.2020.

 

 

 

 

 

 

Kausikortit

Kausikorteilla on viikon laina-aika. Kortteja ei voi varata eikä lainaa voi uusia. Myöhästymismaksu on 0,40 €/päivä. Mikäli kortti jää palauttamatta, se mitätöidään, ja asiakkaalta peritään kortin hankintahinta. Kausikorttien saatavuustiedot voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta.

Kausikortteja voi lainata pääkirjaston 2. kerroksen lainauspalveluista, minne kortit tulee myös palauttaa.

 

Oulun teatteri

Kaksi kausikorttia

Lainattava kortti ei ole pääsylippu. Korttia vastaan voit lunastaa yhden pääsylipun Oulun teatterin myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 10.00-17.00, esityspäivinä esityksen alkuun saakka, la-su avoinna 2 tuntia ennen esitysten alkamista aina esityksen alkuun saakka).

Kortilla lunastettava lippu tulee hakea viimeistään esitysviikon tiistaina klo 17.00 mennessä. Mikäli lippua ei ole lunastettu, se vapautetaan myyntiin.

Oulun teatteri

 

Oulu Sinfonia

Kaksi kausikorttia

Yksi kausikortti oikeuttaa kahdelle henkilölle sisäänpääsyn merkityille paikoille erikseen valikoituihin esityksiin. Kortti sisältää käsiohjelman sekä narikkamaksun.

Oulu Sinfonia

 

Flow Productions

Yksi kausikortti

Kausikorttia vastaan saa yhden lipun valikoituihin esityksiin Valveen lippumyymälästä. 1 lippu / näytös.

Flow Productions

 

Oulun Kärpät Naisten Liigajoukkue

Kymmenen kausikorttia

Perhekausikortti lainattavaksi. Perhekausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja lapsille (alle 15v). Lapsien lukumäärälle ei ole rajaa.

Kausikortit käyvät runkosarjan otteluihin sekä playoff-otteluihin kaudella 2019-2020. Ottelut pelataan Oulun Energia areenalla.

Oulun Kärpät – Naisten Liigajoukkue

 

ONMKY koripallo

Kolme kausikorttia

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle Ynnin miesten edustusjoukkueen runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2019-2020. Kotiottelut pelataan Oulun Urheilutalolla, Rantakatu 15.

ONMKY

 

AC Oulu

Neljä kausikorttia

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle Miesten Ykkösen sarjapeleihin huhtikuusta lokakuuhun kaudella 2020, ottelut pelataan Raatin Stadionilla.
Numeroitu ja merkitty istumapaikka, käyttäjä voi kuitenkin istua millä tahansa vapaalla paikalla.

AC Oulu

 

OLS miesten jääpallo

Kaksi kausikorttia

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle miesten jääpallon Bandyliigan otteluihin kaudella 2019-2020. Ottelut pelataan Raksilan tekojäällä.

OSL Jääpallo

 

OLS miesten salibandy

Kaksi kausikorttia

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle miesten Salibandyliigan otteluihin kaudella 2019-2020. Ottelut pelataan Kastellin monitoimitalolla.

OSL Salibandy

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube