Kuivasjärven kartta opaskartalla

Täydennys- ja tiivistämisrakentamisen projektin (TÄTI-projekti) osallisuusryhmä kokoontuu Kuivasjärvellä 15.8.2024

02.08.2024

Oulun kaupunki on käynnistänyt vanhojen pientalovaltaisten asuinalueiden täydennys- ja tiivistämisrakentamisen projektin (TÄTI-projekti), jossa tutkitaan kestävän tiivistämisen ja täydentämisen mahdollisuuksia ja elinvoiman turvaamista keskeisen kaupunkialueen vanhemmilla pientaloalueilla. Pilottivaiheessa vuosina 2024–2026 tarkastellaan Kaakkurinkankaan ja Kuivasjärven asuinalueita. 

Kaavoitus kutsuu pilottialueiden asukkaat ja yritykset mukaan osallisuusryhmiin kartoittamaan nykytilannetta ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Osallisuusryhmän jäsenenä saat kutsun tilaisuuksiin muutaman kerran vuodessa ja pääset keskustelemaan, ideoimaan ja vaikuttamaan. Voit tulla mukaan alueesi osallisuusryhmään saapumalla aloitustilaisuuteen tai esteen sattuessa lähettämällä sähköpostia kaavoitusarkkitehti Suvi Jänkälälle, suvi.jankala@ouka.fi.

Kuivasjärven osallisuusryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 15.8.2024 klo 17 Pöllönkankaan koulun Kuivasjärven yksikössä. Kaavoitus toivottaa alueen asukkaat ja muutkin hankkeesta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi ideoimaan alueen tulevaisuutta yhdessä.

Voit tutustua TÄTI-projektiin Oulun kaupungin sivuilla 

Pientaloalueiden täydennys- ja tiivistämisrakentamisen projekti 

Tervetuloa!