Skillimylly 2.0 – Peliliike-hankkeen toinen kierros alkaa helmikuussa

07.12.2021

Oulun kaupungin Peliliike-hankkeen innovaatiokilpailu Skillimyllyn toinen kierros alkaa helmikuussa 2022.

Skillimyllyssä haetaan kokeiluprojekteja digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi ja oululaisten nuorten osallistamiseksi. Peliliikkeellä on viisi digitaaliseen nuorisotyöhön tai digipelaamiseen liittyvää teemaa, jotka toimivat tienviittoina Skillimyllyssä kerättäville projektiehdotuksille.

Teemat löytyvät listattuna ja tarkemmin avattuna hankkeen kotisivuilta. Skillimyllyn raati arvioi jätetyt projektiehdotukset ja valitsee niistä parhaimmat toteutettavaksi Skilli-projektina. Skilli-projektin toteuttamisesta Peliliike maksaa 5000 euroa.

Projektiehdotuksia voi jättää 7. - 23.2.2022. Nuorista, asiantuntijoista sekä kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöistä koostuva raati arvioi jätetyt ehdotukset 3.3.2022.

Ideasta projektiehdotukseksi – Peliliikkeen työntekijät auttavat

Kerää siis ympärillesi tiimi, tutustukaa yhdessä Skillimyllyn toteutukseen ja teemoihin. Ideoikaa itse tai Peliliikkeen työntekijöiden kanssa projektiehdotus.

Tärkeintä meille Peliliikkeessä on, että projektin toteuttamisessa on mukana oululaisia nuoria. Vastaamalla Peliliikkeen teemoihin projekti myös edistää digitaalisen nuorisotyön kehittämistä sekä tarjoaa tiimillesi tai edustamallesi organisaatiolle tilaisuuden kokeilla ja kehittää omaa toimintaa.

Lue lisää hankkeen kotisivuilta www.peliliike.org/skillimylly ja ole rohkeasti yhteydessä Peliliikkeen työntekijöihin!

Avaamme hankkeemme toimintaa ja autamme mielellään muotoilemaan mahdollisen ideasi projektiehdotukseksi.