OMJ Jazz & Etno 2022: haapoja & illmari kollektiivi 27.08.2022

22.08.2022

Sykesali, Syke-talo

Kirjastokuja 1, Kiiminki

27.08.2022 19:00 - 20:00

haapoja & illmari kollektiivin musiikissa monimaailmaiset äänimaisemat ja niistä sämplätyt biitit kohtaavat nykyajan prekaaria kaupunkielämää ja luontosuhdetta perkaavan räp-riimittelyn ja urbaanin kansanmusiikin. Kollektiivin musiikkikeitoksessa menneiden runoajien sanasto ja nykyihmisen katsantokanta juontuvat yhteen sanojen seppä illmarin käsittelyssä. Mikko H. Haapojan sävellyksissä kaikuvat vaikutteet niin kansanmusiikista kuin indie popistakin. Vanhat kansansoittimet, harmooni ja jouhikot hengittävät uutta elämää nykypäivän runolaulun imussa.


Vuonna 2013 perustetun haapoja & illmari kollektiivin livesetti on vahvasti sykkivä matka urbaanien ja juurevien äänimaisemien rajamaille. Kollektiivi julkaisi tammikuussa 2022 kolmannen studioalbuminsa.


Mikko H. Haapoja | laulu, jouhikko, koneet

illmari | rap, spoken word

Amanda Kauranne | laulu

Lukas Kristo | harmooni, piano

Liput 20/11/8 € Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä.

Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.


Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö

OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Oulun kaupungin kulttuuripalvelut

Suomen Kansanmusiikkiliitto