Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde ja Oulun kaupunki keräävät lokakuun ajan tietoa oululaisten hyvinvoinnista Minun arkeni ja elämäni -kyselyllä.

Minun arkeni ja elämäni -kysely on käynnissä - vaikuta tulevaisuuteen ja osallistu arvontaan

01.10.2024

Mikä arjessasi ja elämässäsi Oulussa on hyvin? Mikä huolettaa? Mihin kaipaat muutosta?

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde ja Oulun kaupunki keräävät yhdessä asukkailta tietoa hyvinvoinnista. Tietoa kerätään lokakuun ajan Minun arkeni ja elämäni -kyselyllä.

Kyselyssä voit arvioida, millaiseksi tunnet oman hyvinvointisi ja sen osa-alueet. Voit myös kertoa, mitkä asiat saavat sinut voimaan hyvin ja kaipaatko muutosta voidaksesi hyvin. Jos kaipaat, voit kertoa, mitkä ovat 1–3 tärkeintä asiaa, joihin kaipaat muutosta.

Kysely on tarkoitettu täysi-ikäisille asukkaille. Kysely on saatavilla suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Tietoa hyvinvoinnista kerätään myös alle 18-vuotiailta, mutta eri tavalla. 

Tulokset auttavat Oulun kaupunkia, Pohdetta, järjestöjä ja muita tahoja kehittämään yhdessä asukkaille tarkoitettua apua, tukea ja palveluja. Yhteistyötä tekemällä pystytään vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeisiin. 

Voit vastata kyselyyn sähköisen kyselylomakkeen kautta. Kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua arvontaan. Arvonnassa palkintoina on S-ryhmän lahjakortteja: yksi 100 euron ja 18 kappaletta 50 euron lahjakorttia. 

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä. 

Vastaaminen on vapaaehtoista. Kyselyn tuloksista tehdään raportti, jota esitellään muun muassa Pohteen ja kuntien päättäjille, johdolle, henkilöstölle ja asukkaille. Raportista ei voi tunnistaa ketään vastaajaa. Oulun kaupunki saa kyselystä myös hyvinvointikertomukseen liittyvää arviointia väestön hyvinvoinnin tilasta.