Lumen aurausta

Keskustan ja lähialueiden katu- ja viheralueiden kunnossapidon tuottaminen siirtyy VRJ:lle

01.10.2024

Oulun keskustan ja keskustan lähialueiden kunnossapidon tuottaja vaihtuu 1.10.2024 alkaen. Uusi palveluntuottaja on VRJ Etelä-Suomi Oy.

Keskustan lähialueisiin kuuluvat Kaukovainio, Mäntylä, Kiviniemi, Perävainio, Limingantulli, Hietasaari, Toppilansaari, Toppila, Taskila, Koskela, Välivainio, Rusko, Ruskonselkä, Kaakkurinkangas (vanha Kaakkuri), Takalaanila, Nokela, Oulunsuu, Kontinkangas, Peltola, Värttö, Alppila, Pyykösjärvi, Kaijonharju ja Puolivälinkangas.

Kaikkien Oulun asuinalueiden kunnossapidon tuottajat löydät Oulun seudun karttapalvelussa osoitteessa https://kartta.ouka.fi/IMS/ . Valitse kartalta näkyviksi tiedoiksi ”Kadut ja puistot” ja ” Katuhoitourakka-alueet”.

Palautteet ensisijaisesti palautepalveluun

Keskustan ja lähialueiden katu- ja viheralueiden kunnossapidosta voit antaa palautetta seuraavasti

  • Oulun kaupungin palautepalvelu www.ouka.fi/palaute 
  • Oulu10-asiakaspalvelu 08 5585 5800 ma–pe klo 8–16
  • VRJ:n päivystysnumero kiireellisissä asioissa 0400 294 000, myös iltaisin ja viikonloppuisin

Katujen kunnossapidon tehtäviä ovat muun muassa yleisten alueiden puhtaanapito, auraus, polanteiden ja sohjon poisto, liukkauden torjunta, liikennemerkkien hoito, päällystepaikkaukset sekä siltojen ja alikulkukäytävien hoito. Viheralueiden kunnossapitoon kuuluvat muun muassa nurmikoiden, kasvillisuuden ja varusteiden hoitaminen sekä viheralueiden puhtaanapito.