Oulun kaupunki hakee kuntalaisia Oulun raadin keskustelijaksi. Kuvassa on kysymysmerkki ja henkilö.

Etsimme tavallisia oululaisia vaikuttamaan hyvinvointisuunnitelman laatimiseen – hae mukaan lomakkeella

27.08.2024

Etsimme tavallisia oululaisia kuntalaisraatiin päivittämään Oulun kaupungin hyvinvointisuunnitelmaa.

”Haluamme että aito oululainen keskivertoääni kuuluu hyvinvointisuunnitelman päivittämisessä. Meillä on aktiivisia päättäjiä ja aktiivisia järjestöihmisiä, jotka osallistuvat muutenkin, mutta tällä tavalla pyrimme hakemaan niitäkin, joiden ääni ei tavallisesti kuulu”, sanoo Oulun kaupungin yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka.

Laukka nostaa esiin, että erityisesti lapsiperheitä kaivataan lisää vaikuttamaan hyvinvoinnin edistämiseen Oulussa, mutta myös muut tavalliset oululaiset ovat erittäin toivottuja mukaan.

”Nyt on haku auki ja asioihin todellakin voi vaikuttaa”, Laukka toteaa.

Hae mukaan lomakkeella

Oulun raati järjestetään 10.10. klo 17–19 kaupungintalon juhlasalissa. Voit osallistua joko yleisönä tai keskustelijana. Hae keskustelijaksi verkkolomakkeella 15.9. mennessä. Lomakkeessa kysytään, mitkä hyvinvoinnin teemat ovat sinulle tärkeitä ja mitä asioita haluaisit ajaa Oulussa. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja heidän tulee osallistua tilaisuuteen paikan päällä.

Oulun raati on kertaluonteinen tilaisuus, jossa kerätty tieto vaikuttaa kaupungin ensi valtuustokauden hyvinvointisuunnitelmaan. Tilaisuus on osa kaupungintalon avajaisviikon ohjelmaa ja se striimataan verkkolähetykseksi.

Hae mukaan keskustelijaksi tästä linkistä: https://forms.office.com/e/z5MEWyZT9a tai tämän sivun lopussa olevalla QR-koodilla.

Yleisöksi ei tarvitse ilmoittautua.

Pasi Laukka kertoo Radio Megan Aamussa Oulun kuntalaisraadista ja sen vaikutuksesta kaupungin hyvinvointisuunnitelmaan. Kuuntele lähetys täältä: Radio Mega podcast - RadioPlay

Lisätietoa avajaisviikon ohjelmasta: Kaupungintalon avajaisten ohjelma 7.-13.10.2024 | Oulun kaupunki (ouka.fi)

QR-koodi hakemiseen Oulun raadin keskustelijaksi 15.9. mennessä.