Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedote palvelutalojen asukkaille koronarokotuksista

Oulun kaupungin tiedote palvelutalojen asukkaille koronarokotuksista.

Jos olet säännöllisen kotihoidon asiakas

Jos olet säännöllisen kotihoidon asiakas, rokotuksesi hoitaa oma kotihoidon palveluntuottajasi, kun rokotteita on saatavilla. Jos liikuntakyky ja muu kunto sallii, ajan voi kotihoidon asiakas varata myös iänmukaisiin joukkorokotuksiin Ouluhallille.

Kotihoidon asiakkaiden rokotusaikataulu

Oulun kaupungin kotihoito ja yksityinen kotihoito rokottavat alueilla samaan aikaan.

Kotihoito­­alueet Aikataulu
Kiimingin hyvinvointi­­keskuksen alue Rokotettu
Haukiputaan hyvinvointi­­keskuksen alue Rokotettu
Kontinkaan hyvinvointi­­keskuksen keskustan alue Aloitettu viikolla 9
Oulunsalo-Kaakkurin hyvinvointi­­keskuksen alue Aloitettu viikolla 10
Tuiran hyvinvointi­­keskuksen alue Aloitettu viikolla 10

 

Kotihoidon yli 70-vuotiaille asiakkaille annetaan Modernan rokotetta, joka on kylmäketjuvaatimuksiltaan kotihoitoon soveltuva rokote.

Kotihoidon oma tuotanto ja yksityiset kotihoidon palveluntuottajat ovat ilmoittaneet terveydenhuoltoon asiakkaat, jotka koronarokotteen haluavat kotiin ja rokotukset edistyvät yllä olevan suunnitelman mukaisesti.

Jos et ole säännöllisen kotihoidon asiakas

Jos et ole säännöllisen kotihoidon asiakas, varaa aika ikäsi mukaiseen joukkorokotukseen Ouluhallille. Iänmukaisiin joukkorokotuksiin varataan aika ensisijaisesti hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksesta (vaatii tunnistautumisen) tai puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415 ma–to kello 8–16, pe kello 8–15. Jos varaat ajan puhelimitse, jätä takaisinsoittopyyntö. Linjalle ei kannata jäädä odottamaan, eikä soittaa numeroon useita kertoja. Ajanvaraus avautuu seuraavan kerran 24.3.

Jos sinulle on myönnetty kuljetuspalveluna asiointimatkoja, voit käyttää niitä myös rokotuksessa käymiseen kaksi edestakaista matkaa.

Rokotuksissa noudatetaan kansallista rokotusjärjestystä. Tällä hetkellä Oulussa rokotetaan 75-vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä. Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotukset jatkuvat, kun ikäihmiset on rokotettu.

Rokotusten edistyminen riippuu Ouluun saapuvien rokotteiden määristä. Vaativan kylmäketjun rokotteita rokotetaan massarokotuspisteissä. Saapuvista rokotemääristä ja rokotuksista tiedotetaan Koronarokotukset-sivulla.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.