Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulussa koronarajoitukset pysyvät ennallaan 18.4. saakka – ikäihmiset pääsevät kuitenkin uimahalliin ja kuntosaleille 12.4. alkaen

Oulussa uimahallit ja kaupungin tiloissa olevia kuntosaleja avataan uudelleen 65 vuotta täyttäneille 12.4.2021 alkaen. Tilat avataan yksilöliikuntaa varten.

Perusteluina liikuntatilojen avaamiselle on, että tartuntoja ei ole juuri tullut yli 65-vuotiaille ja rokotukset ovat jo käynnissä 70 vuotta täyttäneille. Ikäihmisten liikkumisen voidaan myös tulkita olevan välttämätön palvelu, ja alueellinen koordinaatioryhmä on painottanut niiden turvaamista.

Muutoin Oulun kaupungin koronasuositukset ja -rajoitukset jatkuvat ennallaan 18.4.2021 saakka.

  • Peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) jatkavat Oulussa normaalisti lähiopetuksessa.
  • Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastukset voivat jatkua. Kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille.
  • Nuorisotilat, museot ja kulttuurilaitokset pysyvät suljettuna 18.4. saakka.
  • Kirjastot palvelevat rajoitetusti.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset.

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan päätökset sulkea tiloja kohdistuvat vain Oulun kaupungin hallinnoimiin tiloihin eli ne eivät koske yksityisten elinkeinonharjoittajien, kuten yritysten, hallinnoimia tiloja.

Oulun kaupungin johtoryhmä linjaa suositusten ja rajoitusten jatkumisesta seuraavan kerran 14.4.2021. Hyvinvointilautakunta kokoontuu päättämään tilojen avaamisesta tai sulkemisesta 15.4.2021.

 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.