Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun koronavirusrokotukset: maanantain 22.3. rokotusajat siirretty keskiviikolle 7.4. ja torstain 25.3. rokotusajat siirretty torstaille 8.4.

Oulussa siirretään tulevan viikon koronarokotusaikoja. Maanantain 22.3. koronavirusrokotusajat on siirretty keskiviikolle 7.4. ja torstain 25.3. koronarokotusajat on siirretty torstaille 8.4. Aiemmin annetut kellonajat pysyvät samana, vain päivämäärät muuttuvat. Rokotuspaikkana on Ouluhalli.

Keskiviikkona 7.4. ja torstaina 8.4. rokotetaan Pfizerin ja Modernan rokotteilla.

Jos siirretty päivämäärä sopii, asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle uutena päivämääränä, samalla kelloajalla kuin aiemmin sovittu. Ellei uusi rokoteaika sovi, asiakkaita pyydetään ottamaan yhteys koronarokotepuhelinnumeroon tiistaina 30.3. (puh. 08 558 41415). Tuolloin voidaan katsoa vielä uusi korvaava rokoteaika.

Rokotusaikojen siirtäminen johtuu siitä, että Astra Zeneca -rokotteen käyttö on keskeytetty THL:n ilmoituksesta tulevan viikon ajaksi.

Tiistain 23.3. ja keskiviikon 24.3. rokotusajat Ouluhallissa ovat ennallaan ja rokotteena on Pfizerin rokote.

Ajanvaraus koronarokotuksiin avautuu seuraavan kerran tiistaina 30.3. klo 8. Katso tarkemmat ohjeet sivulta www.ouka.fi/koronarokotukset.

 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.