Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun konsernihallinto on siirtynyt Ympäristötalolle ja Oulun Digin tiloihin – Ympäristötalo toimii nyt kaupungintalona

Oulun kaupungin konsernihallinnon väistötaival kaupungintalon remontin tieltä jatkuu. Noin puolet konsernihallinnon toiminnoista on siirtynyt Ympäristötalolle (Solistinkatu 2) ja toinen puoli Oulun Digin tiloihin (Kirkkokatu 13).

Kaupungin johdon toiminnot sijaitsevat 12.4. alkaen Ympäristötalolla eli Ympäristötalo toimii kaupungintalona näillä näkymin syksyyn 2023 saakka, jolloin kaupungintalon remontin oletetaan valmistuvan.

Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto kokoontuvat edelleen etänä, vain kokouksen johto ja esittelijät ovat paikan päällä Ympäristötalolla. Maanantain 26.4. kaupunginvaltuuston kokous johdetaan ja striimataan vielä konsernihallinnolla käytössä olleista Isokadun tiloista, mutta toukokuun alusta lähtien myös valtuuston kokoukset johdetaan ja striimataan Ympäristötalolta.

Kaupunginjohtajan mukana Ympäristötalolle ovat suunnanneet johdon tuki eli sihteerit, edunvalvonta, suhdetoiminta ja kansainväliset asiat sekä lakipalvelut ja ulkoinen tarkastus.

Niin ikään konsernijohtajan mukana talouden, strategian ja omistajaohjauksen vastuualue kehittämis-, hankinta-, tietojohtamis-, hanke- ym. tehtävineen on siirtynyt Ympäristötalolle.

Digin tiloihin Kirkkokadulle puolestaan ovat asettuneet henkilöstöjohtajan mukana henkilöstön vastuualue sekä viestintäjohtajan viestintä- ja tapahtumayksiköt. Samoin Digin tiloista löytyvät nyt asianhallinnan suunnittelijat, päätösvalmistelun tuki (listayksikkö) ja sisäinen tarkastus.

Etätyösuositus on edelleen voimassa koko konsernihallinnossa.

Lisätiedot:

hallintojohtaja Ari Heikkinen, puh. 040 070 0507

 

 

Jakolinkki

Kokousasiakirjat