Talviuintia Tuirassa

Talviuintia voi harrastaa  Oulujoessa, Tuiran uimarannalla osoitteessa Koskitie 58.


Avainlätkien voimassaoloaikaa on jatkettu koronasulkujen ajan verran. Tämä ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Voit tiedustella oman avainlätkäsi voimassaoloaikaa Raatin palvelupisteeltä soittamalla. Myös uusien avainlätkien ostaminen onnistuu Raatin palvelupisteeltä.

Tuiran uimalan huoltorakennuksessa sijaitsevat suihku- ja pukuhuonetilat. Varauduthan jäätyneellä pinnalla liikkumiseen huoltotilojen ja talviuintipaikan välillä. 

Tuiran uimalan suihku- ja pukuhuonetiloissa on talvikaudella 13.8.–30.5. käytössä sähköinen avainjärjestelmä. Kausimaksulla avaimen saa omaan henkilökohtaiseen käyttöön maksupäivästä vuodeksi eteenpäin, ei kuitenkaan kesäajaksi.

Kesäaikana uimarannan pukuhuoneet ja wc:t ovat avoinna rannan käyttäjille klo 12.00–17.00. Suihku- ja pesutilat eivät ole tuolloin käytössä. 
 

Kausimaksut 

• aikuiset 30 euroa
• eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 15 euroa
• alle 18-vuotiaat ja seniorikorttilaiset maksutta

Talviuintia ei voi maksaa liikuntapalveluiden kertamaksuilla.

Talviuintipaikan kadonneesta avainlätkästä veloitamme asiakkaalta 10 euroa (avaimen hankintahinta liikuntapalveluille).

Avainten luovutus ja kausimaksujen vastaanotto: 

Raatin uimahallin palvelupiste, Raatintie 2,
p. 050 316 6825,  katso aukioloajat.

Liikuntapalvelut, isännöitsijä Jarmo Savukoski, etunimi.sukunimi(at)ouka.fi

Tuiran uimalan kiinteistönhoidon puhelinnumerot ovat 044 703 2646 klo 7.00–15.30. Päivystysnumero on 044 703 2598. Hätätilanteissa soita hätäkeskuksen numeroon 112. Nämä numerot ovat näkyvillä uimalan ulko- ja sisäpuolella.

Koronan vaikutuksia liikuntapalveluihin

Sisäliikuntatilat on suljettu koronaepidemian vuoksi ainakin 16.5. asti. Joitakin liikuntapaikkoja voivat käyttää rajoitetusti tietyt asiakasryhmät, kuten ikäihmiset. Lue tiedote aiheesta.

Sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat auki alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastuksille. Aikuisten ryhmäharrastaminen voi alkaa ulkona 10.5. lähtien. Lue ohjeet harrastusryhmille.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna myös vapaamuotoiseen yksilöliikuntaan. Tulethan vain ehdottoman terveenä liikkumaan ja urheilemaan.

Muista yli 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin ja asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt.

Katso voimassa olevat ohjeet ja rajoitukset sivulta www.ouka.fi/korona.

 

Päivitetty 5.5.

Asiakasmaksujen hyvitykset

Lue 11.12.2020 päivätty tiedote asiakasmaksujen hyvityksistä koronavirustilanteesta johtuvien liikuntapaikkojen sulkemisten vuoksi.