OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun kaupunginkirjastossa voi asioida pikaisesti aukioloaikojen puitteissa

Sekä Oulun pääkirjastossa että useimmissa lähikirjastoissa pääsee asioimaan lähes normaalisti aukioloaikojen puitteissa rajoituksista huolimatta. Avoinna olevissa kirjastoissa voi noutaa varauksia, lainata ja palauttaa lainoja. Kirjoja ja muuta aineistoa pääsee etsimään hyllyistä itse. Kirjastojen asiakastietokoneet ovat käytettävissä pika-asiointia ja tulostusta varten.

Rajoitusten vuoksi kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan tai työskentelemään. Lukusalit, lehtisalit sekä kokous- ja työskentelytilat pysyvät toistaiseksi kiinni eikä omatoimikäyttö ole mahdollista.

Kirjastokäynnit tulee tehdä nopeasti ja niiden yhteydessä noudattaa hygieniaohjeita ja yli kahden metrin turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen ja pitää asiakkaisiin turvaetäisyydet.

Aseman, Jäälin, Hiukkavaaran, Kastellin, Puolivälinkankaan kirjastot ovat toistaiseksi kiinni.

Kirjastoissa noudatetaan kaupungin johtoryhmän linjauksia. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 9.5 asti. Ajantasaisen tiedon kirjaston palveluista ja aukioloajoista voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi
Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto
keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

 

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube