OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun kaupunginkirjaston palvelut 2.5. saakka

Kirjastot ovat auki rajoitetuin palveluin. Avoinna olevissa kirjastoissa voi noutaa varauksia, lainata ja palauttaa lainoja. Kirjoja ja muuta aineistoa pääsee etsimään hyllyistä itse. Kirjastokäynnit tulee tehdä nopeasti ja niiden yhteydessä noudattaa hygieniaohjeita ja yli kahden metrin turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen ja pitää asiakkaisiin turvaetäisyydet. Kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan tai työskentelemään.

Lukusalit, lehtisalit sekä kokous- ja työskentelytilat pysyvät toistaiseksi kiinni. Varattavia laitteita ei pääse käyttämään. Kirjastoissa on asiakastietokoneita pikakäyttöä ja tulostusta varten. Kirjastoissa rajataan asiakasmäärää mahdollisten ruuhkien välttämiseksi. Lainoja voi palauttaa myös pääkirjaston, Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastojen palautusluukkuihin.

Aseman, Jäälin, Hiukkavaaran, Kastellin, Puolivälinkankaan kirjastot ovat toistaiseksi kiinni. Aseman kirjaston varaukset on siirretty noudettavaksi Haukiputaan kirjastoon, Hiukkavaaran varaukset Myllyojalle, Jäälin varaukset Kiiminkiin, Kastellin varaukset Karjasillalle ja Puolivälinkankaan varaukset Tuiraan. Kiinniolevista kirjastoista tehtyjen lainojen ja niissä odottavien varausten noutopäivät on siirretty. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta tai kirjaston asiakaspalvelusta.

Kirjastojen omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi
Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto
keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube