Kestävä Kaijonharju

Tervetuloa Kestävä Kaijonharju -projektin sivulle. Tälle sivulle olemme koonneet tietoa, miten sinä voit tulla mukaan kehittämään Linnanmaa-Kaijonharjun aluetta ja sen palveluita.

 

Sykkiikö sydän Kaijonharju-Linnanmaan alueelle? Kiinnostaisiko sinua, millainen se voisi olla tulevaisuudessa?

Alueella toteutetaan Kestävä Kaijonharju -hankekokonaisuus vuosina 2021-2022 osana ympäristöministeriön koordinoimaa Lähiöohjelmaa. Tavoitteena on asuinalueen myönteinen pitkän aikavälin kehitys, joka tuottaa asukkaille hyvinvointia. Kestävä Kaijonharju projektissa pureudutaan erityisesti tiettyihin osa-alueisiin, mutta hankkeen tietoa käytetään myös alueen jatkokehittämiseen.

Kaijonharjun yhteisötila avoinna

 

Kaijonharjun entisen terveysaseman neuvolan tiloihin (Kalevalantie 5) on avattu lokakuussa 2021 yhteisötila. Tervetuloa tutustumaan!

Tilan tulevaa käyttöä suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Yhteisötilassa on isomman kokoontumistilan lisäksi useita pienempiä huoneita, joissa voi esimerkisi työskennellä tai järjestää kokouksia. Tilassa on nähtävillä Kaijonharjun ja Linnanmaan alueen tulevia suunnitelmia sekä tietoa alueen historiasta.

Tila on toistaiseksi avoinna henkilökunnan toimesta tiistaisin kello 10-16 sekä keskiviikkoisin kello 12-18. Muina aikoina tilan voi varata käyttöön maksutta oheisella lomakkeella.

 

Info in English

Yhteys­tiedot

Asumisen asiantuntija

Mikko Autio

p. 044 703 2618 

 

Vastaava tuottaja, kaupunginosakulttuuri

Ville-Mikko Sikiö

p. 050 388 6982

 

Suunnittelija

Joonatan Hamari

 

Sähköposti muotoa

etunimi.sukunimi@ouka.fi

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/kestavakaijonharju